Bioplinska postrojenja

FARME I BIOPLINSKI SUSTAVI

Imate farmu? Razmišljate o malom bioplinskom postrojenju? Kako započeti i postaviti projekt? Koliko električne energije očekujete? Kakve fermentere? Koju opremu i generator izabrati? Započeli ste izgradnju i pojavila su se nova pitanja? Idejni projekti?

Obratite nam se s upitom bilo koje vrste.

 

ODLAGALIŠNI PLINSKI SUSTAVI 

Sigurnost odlagališnog plinskog sustava glavna je karika sigurnosti cijelog odlagališta. Efikasnost odlagališnog plinskog sustava je njegova “isporuka” plina a kao ugodna posljedica proizvodnja je električne energije. Upravljanje i održavanje odlagališnog plinskog sustava u direktnoj je funkciji projektiranog i izvedenog stanja sustava otplinjavanja. Stručna mišljenja, analize te specifične projektne zadatke ili zahvate održavanja i upravljanja BIO MOTO d.o.o. izvodi samostalno ali i na osnovu zajedničkog rada sa nekim od vodečih kompanija u datom polju.

Naš je zadatak pružiti na tržištu maksimalnu podršku klijentima na odlagalištima tokom faza projektiranja i izgradnje te održavanja odlagališnih bioplinskih sustava. Nudimo vam optimalna i provjerena rješenja za odlagališne bioplinske sustave. Imate li previše kondenzata u plinskom sustavu? Potrebna vam je dogradnja postojeće pripreme plina? Poteškoće u radu generatora?

Obratite nam se s povjerenjem i iskoristite naše dugogodišnje radno iskustvo sa domačih i inozemnih elektrana pokretanih odlagališnim plinom.

 

INDUSTRIJA

Bioplinski potencijali postaju sve prisutniji u industriji. Prehrambena industrija bilježi povečanje iskorištenja bioplina u kružnim procesima, od nusproizvoda do topline i energije u kotlovima i generatorima. Možemo vam izračunati energetski potencijal vaše proizvodnje bioplina te ponuditi rješenje za njegovo kavalitetno iskorištenje.